ADANA / SEYHAN - Beşocak Anadolu Lisesi

Ock

Okulumuzda 2018-2019 eğitim öğretim yılı 1. dönem karne yapılarak, 9,10,11 ve 12. sınıf birincileri tebrik edildi.

Ock

Okulumuz Müdürü Rufat TUNÇ´un abisi vefat etmiş olup, merhuma Allah´tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Ock

Okulumuz öğretmen ve öğrencileriyle kitap fuarı gezisi düzenlenerek, Çukurova 12. Kitap Fuarını ziyaret ettik.

Ock

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile 5 Ocak Adana´nın Kurtuluşunun 97. Yıl Dönümünü kutladık.

Ock

Okulumuz öğrencileri ile Bilim Şenliği Etkinliğine katıldık.

Ock

Her Sınıfa Bir Yetim Kardeş Projesi okulumuz öğrencilerine tanıtılmıştır.

Ara

Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler günü kutlanarak,yakın zamanda okulumuzdan tayin giden öğretmenimiz Mithat SÖNMEZ´e okulumuzdaki hizmetlerinden dolayı plaket taktim edilmiştir.

Ara

02.12.2018 tarihinde Mersin´de yapılan Felsefe Olimpiyatına Okulumuzu temsilen 12/C sınıfı öğrencisi Ece Kaplan, Felsefe Öğretmenimiz Mahmut Tüysüz refakatinde katılmıştır.

Kas

Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Seyhan Müftülüğü işbirliği ile Okulumuzda 19.11.2018 saat 14:30´da Konuşmacı Seyhan Müftülüğü Şube Müdürü Mevlüd ÇAVUŞOĞLU,İstiklal Cami İmam-Hatibi Metin YILMAZ,Mahalle Muhtaırmız Ali BÖLÜKBAŞI,Okul Müdürümüz,öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla kutlamalar gerçekleştirilmiş olup, Program sonunda katılımcılara gül,lokum ve kitap dağıtımı yapılmıştır.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün ölümünün 80. yıl dönümü anma törenleri öğrencive öğretmenlerimizin katılımıyla 10.11.2018 tarihinde okulumuzda düzenlenmiştir.

Kas

Okulumuz temizlik denetimde 91 puan alarak Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Sertifikası almaya hak kazanmıştır. Sertifika ve Plaketler Pozantı Kaymakamı Sayın Muammer SARIDOĞAN tarafından törenle teslim edilmiştir.

Kas

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz Şube Müdürü Sayın Kenan YILMAZ Okulumuza ziyaret ve denetimlerde bulunmuştur.