Serkan BİLGİN - Okul Müdürü

06/04/1981 Adana doğumludur. İlk, orta, lise öğrenimini Adana’da tamamlamıştır. Çukurova Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden 2002 yılında mezun olduktan sonra 2003 yılında Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Orta Öğretim Alan Öğretmenliği alanında tezsiz yüksek lisans programını tamamlamıştır. 2011 Yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Eski Türk Edebiyatı ana bilim dalı tezli yüksek lisans programından mezun olmuştur. Öğretmenlik mesleğine 2003 yılında Trabzon’da başlamıştır. 2010 yılından bu yana çeşitli okullarda müdür yardımcılığı, müdür başyardımcılığı ve okul müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur. Okulumuza Ağustos 2023’de okul müdürü olarak atanmıştır.